View Single Post
Old 08-31-2007, 22:42
Ente Ente is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Hello!

Hát még szerencse hogy nincs nap mint nap egy-egy újabb nagyklánból kivált ori... ép ez az ami nem kéne Elöbb utobb kialakulna egy TOP mi behozhatatlan, és most nem a TOP 3... Az alakúlna ki 1-2 év alatt mint a Román meg az Angol 1/A-ban csak több résztevővel. Aki fent van nem nagyon akar fordulni,aki lent van annak meg nagy meló felérni arra a pár helyre ahonét fordulni lehet, és mikor odaér egy ijen húzással leverik. A nagy klánok meg felvisznek azt akit akaranak, és akkor majd az fordul, akár úgy hogy kiválik 1-2 ori a nagy klánból beál hozzájuk az adott ori vagy orik, és akkor már 10 fős klánok ellen is mehetnek, jó nem 6k hekit visznek majd mint anó Monróék...
Személyes tapasztalat.. még 4500 1/a-ás kör sincsa hátam mögöt... szóval zöld fülű vagyok itten. Egy jóideg 2fős klánban voltam, majd kiegészűltünk 3 fősre. Enyhén szólva nem letünk milliárdosok. Minden heki számított, a 2948 heki fölötti fullos fedezésre több komolyan gyűjtenünk kellet. Naná hogy ellenzem hogy fordulás közelébe érve, vagy mikor elég nagy a kisklán értéke... jöjön egy egyfős klán földelni. A kisklánból végűl a Szkarába kerűltem (túdom egyesek máris húrrognak), és onantól tulajdonképne dínom-dánom volt, csak az én tapasztalatlansgomon múlt hogy olyan lassan haladtam fel. Azt kell hogy modjam, ijen feltételekkel persze hogy a nagyklánoknak lenen előnye ebből, a fent említett kb 2 hetenként mennének a kisebb, (valószínűleg) tapasztalanatlabb (valószínűleg) nem milliárdos klánok ellen a 10fős klánok.
Szerintem a fedezéshez szükséges katonák emnyiségét kéne csökkenteni, még tán ez a képlet ismaradhatna mi van csak könyíteni rajta.
Reply With Quote