View Single Post
Old 08-31-2007, 21:12
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Viszont a legnagyobb klánokban vannak a legnagyobb országok, akiket eleve sújt az 1/3-os móka, valamint az hogy ugyan területileg nagyobbak mint a kicsik (milyen meglepő ), ám készpénz ugyanannyi fér beléjük, ami azért szerintem eléggé behatárolja a lehetőségeket.. amúgy ha egy nagy klánból kiválik pár ország és csinál kis klánt, akkor azokra a kis klánokra már rögtön kikerül a sérhetetlenség felirat? vagy nem értem.. a kisebb klánok nem tudják támadni őket? ne vicceskedjünk szerintem..
ne keruljon fel semmilyen serthetetlenseg, csak annak hogy beverik oket a mai rendszer szerint ara van. ez pedig 1re novekvo. ugyanis a ki/belepkedes miatt +1% fold leadando. nem hiszem, hogy ez veletlenul lett igy kitalalva.

a visszatamadasrol meg annyit, hogy a kisebb klanok talan nem neznek minden korben tavolt. es mondjuk hajnal 4-5-kor szepen aluszkalnak es nem fognak visszautni. sztem a visszakiseres inkabb a legkevesbe valoszinu az a-ban. pl a beutes utan mar szinte lehetetlen, akkora pontszambeli ugras lesz a 2 klan kozott.

ugyhogy inkabb csak azt a pillanatot lehetne elcsipni amikor a beutes meg nem tortent meg, tehat a sereg uton van. ez altalaban mindossze 1 ora...
es meg ezt is ki lehet kuszobolni, ugy, hogy a seregkikuldes utan a tamado fel akar tobbszaz epuletet bont le - vagy akar tobb ezret ha jo nagy az ori merete - es igy a 2 kor helyett mindjart kello tavolsagra kerul a vedekezo oritol.

ugyhogy vicces vagy sem, de a kisebb klanoknak nem biztos hogy futja ekkora bontasokra ugy hogy kozben meg le is fogjak oket csapni hekire.
Reply With Quote