Üdv! Érdekes egy téma az biztos. Gondolkodtam is, hogy érdemes-e állást foglalni, de megtettem. Ki bánatára ki örömére

Az hogy 2000 kör után menjen 1%-ot lejjebb a földleadás végülis hosszas gondolkodás után támogatom, mert belegondolva az én helyzetembe, hogy nem 1* hülyeségekért adtam le a %-okat, amiket így utólag sajnálok, és ezért is akarok most ellépni, mert már annyi %-ot kellene leadnom ami hosszútávon csak veszteség lenne.
Viszont azt ki kellene küszöbölni, egy számlálóval ami mostantól méri a köröket, mert az nem túl kóser, hogy a fenti orik ott vannak 15-20k kör óta azok jó párszor eljátszhatják a ki-belépősdit, ami nekik csak haszon, a kisebb éppen 2000 kört megélt orikkal szemben.
Az meg hogy a nagy orik nem ütik egymást mert van 10-20 mnt a felettük lévő vagy környező orikkal, hát...sztem eza csopi nem arról szól, hogy barátokat szerezzünk vagy ha már lejjebb haverok vagyunk akkor itt se üssük egymást. Ez nem erről szól. Ez már nem az 5-ös ovicsopi. Nem tudom miért van az, hogy nem ütöm mert haver, nyomott pár éplistát msn-en és muszáj barátként kezelnem...érdekes.
Na kb ennyit szerettem volna hozzáfűzni, elég sok ez ígyis.