Sztem az ember, mint faj maradhatna, mert illik ide és sztem ezt Atiék is így gondolják
Na akkor leírom kicsit érthetőbben, ha tudom ami nem világos:
Ember
Az ember a világ legszokványosabb faja. Teljesen átlagos életet élnek, már amennyire egy ember átlagos életet élhet. Egyszer, az idők kezdetén, ők uralták a földeket, mindennek ők az alapjai. Mára azonban kisebbségbe kerültek a többi fajjal szemben, és ebben a kisebbségben élik megszokott hétköznapi életüket, egykoron híres varázslóiktól erőszakkal vették el erejüket, mára a mágia a gyengéjük. Az állandó faji háborúskodásokra próbáltak ugyan felkészülni, de a különböző beállítottságú ellenségekhez nagyon nehezen alkalmazkodtak. Mára már elmondható hogy a többi faj nem tiszteli ősüket és semmibe veszi eddigi elért eredményeiket.
Egyszer talán visszavágnak az elszenvedett sérelmekért.
/sztem vmi ilyen intro meg is felel/
Speciális varázslat
Tükörvarázs A varázslat időtartama alatt minden ártó varázslatot visszatükröz, ha az ellenfél varázsereje kevesebb, mint az ő varázserejének HÁROMSZOROSA. Ha azonban az ellenfél több, mint HÁROMSZOR akkora varázserővel rendelkezik, akkor a tükörvarázslat hatástalan, az ártó varázslat pedig sikerülni fog.!!!+!!!Ha a varázslat aktív LEHETETLEN az ellene irányuló mágia felderítése és krónika varázslat.
vagy, azaz egy másik alternatíva a faji varira
Titkos összefogás: a varázslók megidézik halott társaik dühöngő szellemét. Ez a spiritusz 10%al növeli a tolvajok, 5% a haderő pontértékét(tehát támadó és védőt is), míg elképesztően megnöveli: megduplázza a mágikus VÉDŐértéket(tehát ártózásnál, infózásnál nem)(itt sztem csak a védőt növelje, hisz a mágia a gyenge)
Előnyök
*Az emberek hírhedt, rettegett lovassága messzeföldön híres elkápráztató páncéljairól, kardjairól: a lovasok támadóértéke 2-vel nő (8ra)
*Ipari és tolvajlási tekercseknél max: 40%
*6 tábornokkal rendelkeznek alapjáraton
*Korszakalkotó tudósaik gyorsabban írják a tekercseket, mindössze 15 körre van szükségük
*A varázslók támadóértéke 10%al kevesebb
Hátrányok:
*Valamit valamiért a tornyokban 10%kal levesebb íjjász fér
*Az emberi munkások híresen lusták: építésnél nem érhető el a túlóra(ezt azért tettem be, mert szinte minden fajnak van vmi az építkezésénél, általában nyersanyaggal-embernek átlagos nyersi kell, de nincs túlóra..sztem jogos)
*A templomok 20%al kevesebb rúnát termelnek(szintén vari gyengítés)
*Az ártóvarázslatoknál +2%al jobban fáradnak(szintén vari gyengítés)
*Járványok idején 20%al több ember pusztul el minden körben,
*Mészárlás elszenvedése esetén 10%al több katonája esik el!
*A varázslók támadóértéke 10%al kevesebb
Így kicsit finomodott talán, a cél egy faj ami télleg hadi-tolizásra való, mert ezen a fronton a gnómot lehet csak alkalmazni eredményesen...így lenne ellenfele..TALÁN
Last edited by Tyborrex; 08-31-2007 at 19:22..
|