Quote:
Originally Posted by Cyby_
Pálcát török én is a nem támogatom fórumozok meleltt,ugynais én jaunuárba csatlakoztam aszkarához és mostanra 4k topköröm gyült össze azaz simán lement volna a 1%a leadás,ami sztem elég röhej,mert már nagyon sok ori föleg ott fent,4x ,5xmegvan neki a 2k top köre,ami az olyan klánokra akikben van pl 300k érték feletti ori az potenciálisan kidobhatná a nagyorit mert ug yis leütnétek 2-3orival összeállva...láttuk ezt pl a ismeretlenek ellen...tudom más tészta mert rosszul szabiztak stb. de pl ugy elveszthetnek földet más klánok is...
Reaktor vagy olyan kvalitásu játékos,h nem csak lefele kellene gondolkozni az 1/A-ban hanem pl felfele is van célpont! 
|
Zoli felett 400k ponttal van ellenfele ha jól nézem

És miért gondolkozik mindnki úgy, hogy a meglevő körök is számítanának? Simán lehetséges egy esetleges bevezetéstől vett számláló, így egyenlő esélye lenne mindenkinek. És hogy január óta voltál a Szkarában -már 1%-kal csökkent volna a számlálód ha be lett volna vezetve akkor... ennek örömére nézd meg a naptára: az év 3/4 része elment. Ha valaki a hódító létezése óta(!) az Aban tengődik, és létezett volna ez a szabály (2000 körös csökkenésse számolva), akkor már kb 36 csökkenésen eshetett volna át. Ez kinek is sok?
És újra felhívom rá a figyelmet: a mostani fix felállású klánokkal nem lehet a tetején semmit sem csatázni.
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ezt hol olvastad? Vagy van erre valami javaslatod?
|
Nem olvastam sehol, de ha nem adna le mindenki 1000 hekiket klánbalépésenként ha évente 1szer klánt váltasz, akkor biztosra veheted, hogy az elérhetetlenek is elérhetővé vának. A javaslatom pedig, hogy ez a javaslat valósuljon meg