View Single Post
Old 08-31-2007, 17:00
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cyby_ View Post
Pálcát török én is a nem támogatom fórumozok meleltt,ugynais én jaunuárba csatlakoztam aszkarához és mostanra 4k topköröm gyült össze azaz simán lement volna a 1%a leadás,ami sztem elég röhej,mert már nagyon sok ori föleg ott fent,4x ,5xmegvan neki a 2k top köre,ami az olyan klánokra akikben van pl 300k érték feletti ori az potenciálisan kidobhatná a nagyorit mert ug yis leütnétek 2-3orival összeállva...láttuk ezt pl a ismeretlenek ellen...tudom más tészta mert rosszul szabiztak stb. de pl ugy elveszthetnek földet más klánok is...
Reaktor vagy olyan kvalitásu játékos,h nem csak lefele kellene gondolkozni az 1/A-ban hanem pl felfele is van célpont!
Zoli felett 400k ponttal van ellenfele ha jól nézem
És miért gondolkozik mindnki úgy, hogy a meglevő körök is számítanának? Simán lehetséges egy esetleges bevezetéstől vett számláló, így egyenlő esélye lenne mindenkinek. És hogy január óta voltál a Szkarában -már 1%-kal csökkent volna a számlálód ha be lett volna vezetve akkor... ennek örömére nézd meg a naptára: az év 3/4 része elment. Ha valaki a hódító létezése óta(!) az Aban tengődik, és létezett volna ez a szabály (2000 körös csökkenésse számolva), akkor már kb 36 csökkenésen eshetett volna át. Ez kinek is sok?

És újra felhívom rá a figyelmet: a mostani fix felállású klánokkal nem lehet a tetején semmit sem csatázni.

Quote:
Originally Posted by Valezius
Ezt hol olvastad? Vagy van erre valami javaslatod?
Nem olvastam sehol, de ha nem adna le mindenki 1000 hekiket klánbalépésenként ha évente 1szer klánt váltasz, akkor biztosra veheted, hogy az elérhetetlenek is elérhetővé vának. A javaslatom pedig, hogy ez a javaslat valósuljon meg