View Single Post
Old 08-31-2007, 15:11
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
Szeretnél te valaha is első lenni?
Sajnos nem. mihelyst lehet húzod el a csíkot a kis kék számért.
Ha szeretnél első lenni, akkor nem szemellenzőn keresztül néznéd a javaslatot, hanem a lehetőséget látnád benne.

Ez végre lehetőséget adna arra, hogy az ambíciózus, jó képességű uj játékosok is utolérhessék a mostani nagy országokat.

De erről szól a szövetségi háború, hogy eltérő méretű országok csapnak össze. Nem arról, hogy a nagyobb mennyen a fenébe, és ne támadhasson.

Hmmm
ha elsö szeretnél lenni miért nem ütöd a topp orikat Zoli ennek már szakála van vedd már észre hogy veletek senki nem akar harcolni mert anyi pénzetek van meg a Pannonnak is hogy az egész piacot eflktudnátok venni és ezzel meg csak a kicsi orikat korlátoznátok ezzel nem fognak utolérni senkit mert ok termeltek mint a kis klán is de ti menyi katonát meg tekit gabonát termeltek ti ott fent elvagytok az MNT-tekkel nem üt senki de itt lentebb megy a háború nem mint ott fent itt lent fogy a pénz amig ott fent csak termeltek 1000L jólenne valami értelmes ötlet is nem az hogyan tudunk mégnagyobbak lenni szindroma.

én nagyon ellenzem. mivel mint irtam nem lehet titekett meg közelitteni sem és hiába monronak is nagyon sok idöbe telett a Wandot beütni 1-2 évig gyüjtöttek és mentek feljebb apránként de szerintem ezt neked nem kell mondanom mert te is tudod .
És ha nem vagytok akkor még lehet hogy a Wandék csücsülnének ott.
Reply With Quote