View Single Post
Old 08-30-2007, 21:54
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csofika View Post
Sajnos a párbaj mások kárára megy. A múltkor kipróbáltam a párbajt, a szerelmem meg csak nézett, hogy elég jól vagyok-e, mert kicsit durva tempóban irogattam. Láttam, hogy lelkileg nehezen viselte a dolgot. Nem szeretném, hogy másokért is aggódjon a család.
A játék függőséget okoz. Ez egyértelmű. Attól, hogy Te otthon nevetgélsz a beírásaidon, illetve az ezekre érkező vérkomoly válaszokon, attól ez még másoknak nem magától értetődő. Ha a szerelmed nem bírja, hogy hódítózol, Te meg nem akarod ezért elveszteni(már ez is hülyeségként hangzik, mindegy), hagyd abba a játékot. Ha úgy érzed, bármiben korlátoz a játék, de még ki tudsz belőle mászni, hagyd abba. De az nem a legszerencsésebb magatartás, hogy feljössz egy fórumra a függőkön röhögni. Ez ugyanolyan, mintha egy drogosnak, vagy egy alkoholistának megpróbálnád viccesen és utalgatva elmagyarázni, milyen rosszat is tesz magával.

Amúgy persze, egyetértek azzal, hogy ha valaki minden hétvégéjét mondjuk hétvégi játékkal tölti, az nem túl egészséges, de ha ő így érzi magát teljesnek, akkor ne nevessük már ki ezért. Szerintem.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope