Quote:
Originally Posted by Reaktor
Nem fokoztam volna az tuti!
Lett volna 723K barakkhelyem.
Szétbontom magam, csak annyi házat hagyok, hogy menjen a templom, meg a támadóbarakk.
Visszaütöm Remyt 360K lovassal
Ha Arwen kijön rám, van még 360K helyem és 2500 tornyom, Őt is visszaütöm, vagy pattintom.
Arwen 620K lóval ütött volna be, és allig volt tornya.
Simán visszaütöd őt is, a maradék helyeiddel.
Csávó közelébe semmiképp nem megyek, mert onnan ugyis visszaesek, és üthet is rajtam.
Tehát csak 2 ország volt aki támadhatott volna.
És ami fontos a fokozás helyett kiszedtem volna a nyerspiacról annyi anyagot, hogy tudjak épülni, és annyi gabonát, hogy tudjak etetni.
Megpróbáltam volna "Tobe Mester nyomdokaiba lépni" aki annó beártózva 3-4 országgal is sikerrel harcolt egyszerre.
|
Na csak nem állom meg!
Ezt a visszaütést 1x megjátszotta Bobi (Jeriko) Bagoly ellen.
Eredmény: Bagoly vitt ~600 hekit, majd a visszamenő sereg ellen elfokozott, és így 0 hekit vesztett.
Miért nem fokozott utánna? Pénzhiány miatt.
Ugyanezen indok miatt + azért mert az átalad említett 2 ori nem 2 hanem Katával együtt 3 ori aki rámjöhetett volna, meg sem próbáltam visszaütni.
És mivel ti készültetek erre simán max kp-val elérhető katikkal, bent álló lovakkal várhattátok volna mit lépek.
Tudtam én jól ha fokozok Csávó vagy Ildi rám tud jönni, ott is voltak 4-5 körre tőlem, csak bontogattam lefelé, hogy ne tudjanak jönni rám, és gyanítom emiatt nem is jöttek.
Úgy megy az hogy csak én fogom és visszaütögetek a ~6000 üressemmel orikat. (ennyit kellett volna bontani Remyhez hogy vissza tudjam ütni)

Zoli szerintem Te sem gondolod komolyan amit írtál! Amit írtál megvalósítható az igaz! Ideig óráig...