View Single Post
Old 08-30-2007, 12:22
pea pea is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 94%

lacqa, valóban kellett a fordulásomhoz, hogy előlem 20-an lelépjenek. De ha nem vagyok ott, akkor most sem fordulhattam volna. Ezt kéne tennie, annak a 20-25 játékosnak is, akik szk-n vannak. Amúgy előtte meg olyan dolgok történtek, ami miatt meg az én klánom bomlott, akikkel átléphettem volna a szkarán.
Szkara simán átgyalogolt rajtam.
A személyes bosszú, azért érdekes, mert többen is rámszálltak most, és nagyrészt egyedül voltam az elmúlt másfél évben és szövinek nem ugrottam neki sosem. Annyira nem vagyok bátor. Egyébként meg egyéniben sem vertem senkit a földbe. Eccer kétszer bevertem egy két orit földre, és ennyi. Ártózni sosem ártóztam. Nem emlékszem semmi olyanra, ami miatt valakinek egy orit kéne reggelni V-be, rábeszélni valami haverjait, hogy várjanak meg engem, és amikor végre megérkezem, ami közel sem volt biztos, mert elég necces volt az a 336 kör, akkor ezt csinálják. No meg mehettem volna más csopiba is. Sokkal inkább szól ez a (2)-es számnak. És nem engem vártak, hanem mindenkit, aki csak fordul. Nem csak madzin indult V-ben tőkével, ebben is biztos vagyok. Majd meglátom, hova fejlődik ez az egész.
Kutyu én nagyon várok újakat az A-ba mert még van kiadó 3 hely a klánban. :-D
Reply With Quote