Thread: Hadüzenet
View Single Post
Old 03-22-2006, 12:28
Colony Colony is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Egyébbként nekem több szempontból is problémás a korlátozásai:

Az elmúlt két alkalommal mikor hasznomra vált volna, az ellen 5 körön kívül volt. (akik nem tudnák max 5. kör távolságra lehet küldeni). Jelenleg a külföldi verziókban vannak csoportok, ahol a legközelebbi célpont 10 kör és nem úszod meg 20 körös támadások nélkül. Lehet ez a távolság probléma csak átmeneti lesz az elkövetkezendő 1 évben, de akkor se kéne ezt korlátozni.

Egyrészt ami miatt indult a téma, hogy a 3 szép szám…misztikus meg meseszám, de igy vannak helyzetek mikor kevés. Elég morbid szituáció és néha komoly matematikai művelet jöhet létre, megkeresni az ellen szövijét: Ki kinek küldje, hogy mindenki hadüzenetben legyen. (mellesleg hamár küldjük lehetne 30%-os a bónusz, de ez mellékes). Szerintem kilehetne tolni 4-re netán 5-re. Mondjuk ez még áthidalható.

Nahát ez kínos, nem tudom szabad-e ilyet mondani, de a hadüzenet miért V.I.P. függő? Tudtommal a legtöbb helyen a nagyvilágban kényelmi funkciókat lát el (ez által inkább a rengeteg MNT-t tenném azzáJ)és ezt a célt nem igazán szolgálja. Nem lenne-e színesebb a játék ha szabaddá tennék?