Thread: 1A események
View Single Post
Old 08-30-2007, 10:56
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cyby_ View Post
1/A eseményekhez visszatérve:
Reaktorék,remyék is láthatták elöre,h anyagilag nyílván nem fogjuk bírni,és arra számítottak h adunk földet,de inkább törlünk v fordulounk d eingyen földet nem kapnak!
Nem nagyon akartam ide irni, de ha mar Cyby ennyi butasagot osszehord, kenytelen leszek.

Ehhez annyit, hogy ez minden lett volna, csak nem ingyen fold. Hidd el, eleg sok penzt rakoltottunk, nem is beszelve arrol, hogy rohadt sokat tervezgettuk az egeszet. Ezenkivul veszelytelen sem volt, mert pl az elso tamadaskor 0 vedoerom maradt otthon. Raadasul ezt tudtatok is Tehat nem arra szamitottunk, hogy "adtok" foldet, hanem arra, hogy egy ido utan nem tudtok fokozassal elmenekulni, igy "elvesszuk" a foldet toletek. (Esetleg Ti tolunk/tolem, de hat ez benne volt a pakliban). Nem, arra nem szamitottunk hogy Arwyl torolni/fordulni fog. Bar en igazabol igen, de nem vartam.

Quote:
Originally Posted by Cyby_ View Post
p,de arra vértunk h legalább 800k katit megint lefokozzon ,h rámenjen,addig nem forditotta arwyl az oriját,h szépen búcsúzzon az A-tól
Mar megint ugy erzed tudod, hogy en mit hiszek. A tortenet kedveert, ha eszrevetted, egyik tamadaskor sem fokoztam vissza Arwylra. Mindketszer visszaraktam a piacra a fokozando egysegeket, szal erre kar volt varni. Eloszor azert, mert latszott, hogy hatalmasat fog elfokozni elolem, felelve nagy reszet a kp mennyisegeteknek, masodszor pedig azert, mert lefordult. Ha arra vartatok volna, hogy visszafokozzak ratok, 59:59kor kellett volna fordulni. (es emlekeim szerint akkor se 800k hanem 450k korul lett volna, de ez mindegy)
Bar most igy visszaolvasva, magara az indulasra gondolhatsz, ez esetben bevalt a "szep bucsu" tervetek. Ha ez oromet okoz nektek, akkor meg orulunk, hogy ezzel oromet okoztunk...
Viszont, amint eldontottetek hogy fordul az az ori, en a helyetekben jol visszatamadtam volna elfokozas helyett, ezzel is borsot torve a masik (magam) orra ala. Persze azt a mentalitast is megertem, hogy nehogymar a kocsog Big Gunos tolunk foldet "kapjon"...
Asszem ennyit akartam hozzatenni a temahoz.