Thread: 1A események
View Single Post
Old 08-30-2007, 10:03
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Arwyl: egyrészt kár hogy lefordultátl, szívesen láttam volna egy-két szép megmozdulást tőled is ott fent
Xepi nem bántásként de 7ori van rajta aki ha kb 20k értéke tváltozik már éplistázzák távollévöt néznek néála..stb...2szer jött ki aklánnal és 3-3hiéna sereget kapott,igaz az elfektöl ami még megérthetö mert ök már fedezni nem bírnak....szal bőven esélytelen,akármit is csinálnia!

bajom különösebben nincs,azon kívül,h alsóbb csopikban régebben Arrakis ecsetelte,h majdnem kimondva jkszel üti fel magát az egekbe pl 4Lbe,hüpit át is rakták jkszért,szal az ovi és a makulátlan tiszta hírneve nekem kicsit erős!
Mert pl a pannontól kapott ork az ugy megy ,h pl Arwyl megkeresi abiget és mondja figy kellene egy klán ellen 98%barakkos ork adjatok már...és Zoli egyböl mondja h persze akármikor....szóval addig is sejtettük,h van kapcsolat a pannon és az ovi között de akkor tisztázódott,h ehhez nem fér kétség.
De mindezt félre téve nem lényeg,csk amikor úg yjátszol,h ati klánotok cirka 4milla értékü és 24milla értékü ellenség ellen játszol aki csak ati mozdulatait figyeli,mivel mást nem tehet,sztem neke dis elmenne a kedved az egésztől és érdektelenségnek nyugodtan nevezhető!
Reply With Quote