View Single Post
Old 08-30-2007, 09:08
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
en ertem mirol lehet szo. kedves pea, a hsz-ed alapjan benne vagy azon kevesek kozott akik lefordulhatnak az a-bol, es mivel az a nehany ember aki ezt megteheti akadalyozza a tobbit, ezert kivivtak a kozutalatot azok kozott akik ezt nem tehetik meg.
ööö... tudtommal Pea igenis megizzadt azért, hogy lefordíthassa ezt az oriját. kicsivel több, mint 336 A-s topkör után fordult le ezzel az orival. valószínű, hogy több fordulási lehetősége nem lesz egyhamar ilyen körülmények között, bár én remélem az ellenkezőjét...

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
es addig taposnak amig gyenge vagy. meg amugyis orulnek, hogy egy kek szamos orit szivathatnak. meg tudom erteni. ha erdemes vagy a kek szamra, akkor ugyis tudod hogyan kell kilabalni belole. tokre oszinte voltam (bar semmi kozom az artokhoz, jelenleg 1 napos orim van az egesz queosiaban).
lehet, hogy igazad van, hogy a kékszámos orikon élik ki magukat, de azért mindennek van 1 határa. szerinted akár a legprofibb játékos is mit tudna csinálni egyedül, egy nemrég regelt orival az ilyen játékosok ellen? a kilábalás meg csak azután jöhetne szóba, amiután abbamaradtak az ártók. ahhoz már nem kell kék szám, hogy tudd, mit kell csinálni azután.

ja, és szerintem nem azok miatt nem lehet fordulni az A-ból, akik most fent vannak, hanem azok miatt, akik nincsenek fent. 100-as létszámnál már az első 30 helyezett tudna fordulni... szóval a lefordult orik szívatása helyett tudnám ajánlani, hogy induljanak meg az 1/A fele.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote