Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
ha vki frissen jon vissza a szabirol, vagy szk-rol lep be, akkor igenis megerheti kitekizni, hatha nem azzal kezdett az ori, hogy a piacrol visszajott tekijeit ujra kirakja. ha van nala parszazezer, neadjisten parmilka teki akkor mar igenis megeri a dolog.
azonkivul a trukkos elfeket szepen be lehet gombizni ha latjak az szk-s listan.
aki szk-n van az ugye nem igazan van jatekban, nem telnek a korei, igy sztem jogos, hogy nincs semmilyen listan fenn.
sztem az csak a latszat, hogy vki mindenkeppen szeretne tudni, hogy a kornyeken kik vannak szk-n, leginkabb az a helyzet, hogy lehet figyelni/figyeltetni ki lep onnan ki es akkor lehet vele szemben varatlanul azonnal akciot indtani.
amugy meg legyen csak nehany termelo oriba benne a felsz, hogy 1szercsak mellette belep 1 volt szk-s es szepen lecsapja hekire. ez benne az izgi. 
|
ez atekizés a legkisebb gond,de pl ma én majdnem kiléptem aklánból ütni külön 3-4k heki reményében..d emég szerencse h vártam,mert hopp szkrol egy ori megjelent és leverte az adott célpontot.Ezért indokoljuk a szk-s pontlista létét,nem pár teki miatt vessük el!