Jó.
Én legalább leírtam, hogy a kezdőnek hadira az óriást ajánlom. Se az orkot, se a gnómot, se az elfet.
Erre te közlöd, hogy micsoda baromságokat írok. (Alternatívát nem adsz.)
Közlöd, hogy az elf nem jó hadis, mert az "Admin azt mondta, hogy nem az. és pont.".
Közlöd, hogy az orkot sem ajánlod kezdőknek.
Majd közlöd, hogy mit erőltettem én az óriást...
Ennek ellenére én semmi más hozzászólást enm látod tőled azon kívül, hogy engem fikázol. Ha nem jó hadi az ork, sem az óriás, sem az elf.
Akkor kérlek. Írd meg, hogy mi az, amit egy kezdőnek hadizásra ajánlasz! Mert ebből az nem derül ki, csak annyi, hogy én egy barom vagyok, hogy az óriást ajánlom a kezdőknek.
Ja meg az, hogy az "Admin 'utasítása' ellenére" hogy képzelem a hadis elfeket... Épp most fordulok harmadszor a 4. szinten a mai napon a hadis elfemmel. Eddig csak zöld színben pompázik az ori neve.
Idézet magamtól:
(Megjegyzésként a végére, hogy az elf roppant jól használhtó agresszív játékra! Nagyon erős! De kezdőknek nem javaslom, hogy harcos elfet építsen!)
De ennek ellenére én határozottan nem ajánlottam kezdőknek.
Szóval mgvárom, hogy mi az amit te ajánlasz annak, aki életében előszőr építene hadis orit... (nagyjából a gnómot meg a törpét hozhatod még a már említett 3 mellé, mivel ez a 3 nem szerinted nem jó. Megnézem, ahogy egy kezdő 13000-en tudja tartani a tekijeit, és sikeresen támad és védekezik egy időben 4 tabival. De lehet, hogy én vagyok hülye. Ha én vagyok az, akkor elnézést kérek, és törlöm a hozzászólásaimat.)
|