Én csak egyet szeretnék tudni.
Miért preferálja mindenki jobban a kommunista koncentrációs táborokat, mint a nácikat?
Szerény becslések szerint is a fasiszta diktatúra 20 millió ártatlan emberéletet követelt...
A komminusta rezsim legalább 60 éve szedi az áldozatait (a mai napig is vannak eltűnt emberek ázsia elég nagy területein!) óvatos becslések szerint is 120 millió eddig... És a mai napig növekszik ez a szám.
Ahhoz képest a játékban igencsak fellelhetőek a szélsőbaloldali megnyilvánulások sőt még országnév is van olyan ami konkrétan kommunista munka- és koncentrációs táborra utal...
Tehát ha ezt szabad, akkor én támogatom az Auschwitz, Dachau, Buchenwald... stb országneveket.
Útálom a pártosságot! Vagy legyen pártatlan a játék, vagy engedje mindkét országnevet.
De hogy az egyik tilos, a másiakt meg elnézik, az szerintem NAGYON NINCS JÓL!.....
Ez a véleményem....
(Hozzáteszem alap helyzetbe egyiket sem támogatnám, mert mindkettő idegen az én felfogásomtól... De nagyon kezdi bökni a szemem, hogy az egyiknek mindent lehet, a másiknak meg semmit. Vagy maradjunk meg a középúton, vagy ha már az egyik irányba kilengünk, akkor a másikba is lehessen....)
|