sziasztok
eleg regen nem jatszom... hodos mercevel merve meg regebben

nem tudom fogok-e meg, epp azon gondolkodom erdemes lesz-e azonositani az orijaim.
most valahogy kedvem tamadt benezni, talan nosztalgikus a hangulatom...
jo kis topik.. mi a hod?
lacqa nagyon beletrafalt, a hod olyan mint az elet.
a hod egy kozosseg.
persze eloszor csak egy tablazatkezelonek tunik

es eloszor annak kell megtetszenie hogy orszegot/szovit epitesz, es jobban csinalod masoknal.
ha ebben nincsen sikerelmenyed, hagyod a francba, es sosem leszel hodos.
szerintem, az orszagod te vagy.
amikor orszagot epitesz es jatszol vele, azon keresztul mutatod meg ki vagy, egy kicsit felfeded magad

es ehhez meg forumozni sem kell.
egy orszag felepitese-mukodese es celja!!!, portre a gazdajarol.
bemutatkozas

maga a jatek pedig ismerkedes.
hat nem ezt csinaljuk benne?
ismerkedunk, egymassal es magunkkal.
legyen szo haborurol/szovetsegrol, nem orszagokat latunk, megszemelyesitjuk azakat. van mogotte valaki aki vagy kivivja a szimpatiank es tiszteletunk, vagy ne adj isten ellenszenvunk, sot.. tovabbegyek, undorunk...
en sokat koszonhetek a hodnak, vannak itt olyanok akiket buszke vagyok hogy ismerhetek. es mast is... akik ismernek tudjak mire gondolok.
hosszu honapok hsz-eit olvastam most vegig, beneztem a jatek forumara is, sok az uj nev, de lehet a regi arcok azok uj orszagnevek alatt.
itt is erdekes dolgokat olvastam, par hsz meg is dobogtatta a szivem

latom a gondok is ugyanazok amik regen

en nem hoditozni szerettem, hanem hodosnak lenni.
hoditozni barki megtanulhat, de hodosnak szuletni kell

hianyzik, de sajnos rajottem hogy en nem vagyok ide valo. az utolso honapokban mar csak azokert voltam itt akiket megszerettem, megkedveltem.
ezt azert tartom fontosnak elmondani, hiaba erint csak szuk kort, mert erdekes dolgokat hallottam terjeszteni a tavozasom okairol

sot, olyanoktol eredeztetve akiket itt nem is ellensegeimnek, de meg csak nem is ellenfeleimnek tekintettem.
nem vagyok feddhetetlen, nekem is megvoltak itt a magam hianyossagai, mint emberileg, mint jatektudasban.
igen, az is lehet hogy voltam mocskos csalo is. elvetemult toppos. jksz-es...
barmit ram lehetett fogni, es ha volt benne igazsag nem is tiltakoztam sosem.
de
nem szegyenemben mentem el.
nem azert mert lekiismeretfurdalasom volt barmi miatt.
hanem mert tudtam itt embereket annyira szeretni, hogy szabalyosan fajt hogy egymast marjak es nem tehetek semmit!
es mert ugy ereztem hatbaszurnak, mikor olyan emberektol olvastam/olvasok itt kulson topposokat, es a mocskos toppban megtermelt penzt voros fejjel szido, asztalvero hsz-okat, akiket hosszu idon at onnan penzeltem...
lehet szar alak vagyok.. de ok mik?
mi a hod?
a hod az akik jatszak.
a hod az, akiknek ez mar nem jatek.
a hod ti vagytok.
Tami, koszonom hogy bevezettel ebbe a jatekba, es megszerettetted velem.
Cass... draga... koszonom hogy probalod megszerettetni magam magammal

akiket meg illet, azoknak is koszonok mindent.
sajnalom hogy ilyen hosszan irtam, es nem is csak a temarol, ha Ati offnak minositi ugyis torli.
jo jatekot kivanok mindenkinek!
carlos