Thread: 1A események
View Single Post
Old 08-28-2007, 20:47
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Yberia View Post
3. Mellesleg ha arra gondolsz amikor összefostátok magatokat és egész este ment a menekülés az ovi elől, meg a társaitok kirugdosása, akkor a futás hasznos oldalát elfogadva vállald fel annak szégyenét is. Hogy ki és miért lépett be nem rám és nem rád tartozik, szabad virtuális játékban élünk :P
Ez tartozik rám. Erre reagálnék.

Azért mert te menekülésnek láttad azokat az eseményeket még nem feltétlenül voltak azok. Inkább kicsit táncoltattam az ovit, és beállítottam úgy ahogy végül sikerült is: csak mi jöhessünk ki belőle jól. De hogy mit és hogyan nem árulom el, majd ha felnőssz hozzá talán átlátod te is.

Addig hidd azt hogy menekülés volt, és hidd azt hogy szégyenkezni kell érte nekünk. Amit akkor sem kellene megtennünk ha igaz lenne az a menekülés a 99,5% barakkos ajandék orkotok elől!!

Végül a meneküléshez elárulom neked, hogy miután hagytam hogy ránk álljatok rájöttetek illetve szerintem Ákos aki egyedül közületek átlátta, hogy kicsit megfingattam az ovit és ez így csak bukó lehet KI SE MERTETEK JÖNNI ránk! Azt hogy a rátok menő Szkara sereget hogyan fogtátok meg, jobb ha nem is részletezzük...

Szóval kicsit lapíts még és tanulgasd az A-t mielőtt hülyeségeket írkálsz ide!

Remélem nem sértettelek meg.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote