Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 08-27-2007, 19:22
naramis naramis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Grennek: - A szenteltvíz használati módját nem találtam ki. Én dobálni fogom vele a holtakat. Az, hogy mennyire hatásos, nem tudom. Lehet csak tiszták lesznek tőle - válaszolom vigyorogva.

Gren javaslatára válaszolva: - Én a kétszer három fős megoldást választanám. Minél többen vagyunk egy csapatban, annál jobb. Felmerült bennem az is, hogy mi legyen a terv abban az esetben, ha valamijen okból kifolyólag a csapat szétszakadna?

Mindenkinek:
- Van egy varázslatom, mellyel meg tudok keresni egy tárgyat, ha az 70-75 mérföldön belül van varázsláskor. Ezen varázslatból viszont nem tudok csak egyet elmondani egy nap. A maradék hatalmamból maximum még egy-két gyengébb varázslatot tudok elmondani. Tehát vagy bántom a holtakat, vagy gyógyítom a sérültjeinket. Én úgy gondoltam, az utóbbi lehetőséget választva lehetek a legjobban a csapat segítségére.

Pszivel mindenkinek elküldöm a keresett gyürű képét.
Egy arany karikagyűrű, három rubinnal, a középső kő kétszer akkora mint a másik kettő.

Hosszas tépelődés után úgy döntöttem, az "Útmutatás" varázslatot alkalmazom, az este fojamán, még lefekvés előtt, lehetőleg naplementekor.
A feltett kérdés: - Árnyékból Visszatérő, Hollók Asszonya, a Farkasok egy papja, Thersos Quintar fordur hozzád kérdésével, s könyörög figyelemedért. Kérdésem talán jelentéktelennek tűnik, merészségemért, zaklatásomért, kérlek bocsáss meg hűséges szolgádnak. Jóltudom, minden kérdésnek válaszát ismered, sremélem, csepektetsz belém, tudásod tengeréből egy cseppet, mej válasz lészen kérdésemre. Arra kérlek, mondhát meg szerény szolgádnak, az áltakunk , az általad kiválasztottak által keresett gyürű, a az előttünk elterülő holtak mezejének egy épületében rejtezik?

A válasz üzenetben ment.

Last edited by Chris; 08-28-2007 at 10:36..