a távolbalátásra komolyan mondjátok hogy egy játékos óránként belép, és távolbanéz (168szor egy héten)??
mert hogy szövetségben 2en 3an megoldják, pláne klánban azt elhiszem. de egy halandó, barátokkal, családdal, munkával, valódi élettel rendelkező ember ennyire ráér??? ha így van, adjon már tanácsot, meg még könyvet is írjon
a scriptekre ha jól értettem két súlyos vád érkezett: a távolbanézős, meg a visszajövök szabiról, és mialatt a szövifórumra beírom, hogy "visszajöttem, felrakom a varázslatokat, visszaolvasom mi történt és vagyok" addig már lopnak is le. ezt kivédené a rövid védelem, van kb félkörnyi időm, hogy mindezt megcsináljam. 1 kör védelem semmi, nem nagy előny. pláne szabi után.
no meg van ez a SZ-ek kerüljenek ki a pontlistából, ezzel is összeköthető (esetleg), amig nem kerülnek vissza, pont addig vannak védelem alatt.
(bár tökre megértem ennek a hátrányát...)
az alapvető ötlet az volt, hogy ha technikailag macerás megoldani a scriptek letilátsát, akkor egészen szimpla dolgokkal lehetetlenítsük el a scriptelők helyzetét. leginkább erről vagyok kíváncsi a véleményetekre...