View Single Post
Old 08-25-2007, 08:59
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
pont erre gondol
bár szerintem ennek a legalizálása csak kiszámíthatatlanabbá tenné a játékot
mondok rá példát!
2 szövi háborúzik, az egyik tudja h melyikőjük lesz a köv célpont, végignézik az ellen gömbjeit, kiszámolják a max támadóerőt, behívják a szövihelpet és úgy vannak vele h mindent megtettek. ott maradnak figyelni mind a 4-en, a védelem megszervezésében mind a 4-en részt vettek sokat számoltak ésatöbbi
eközben a másik szövibe belép az egyik hadis, számolgat a régebbi gömbök meg az új gömbök alapján kiszámolja mennyi szövihelp ment oda(mondjuk varázsló belépett annyira h 4 gömböt végig nyomott),kiszámolja mennyi támadóerőt kell összeszednie, akkor látja h elit+lovssal nem üti át, csak lovasokkal fog menni, na de a szövinek nincsnek lovai, átlép a szövihöz helyettesként, eladja az eliteket vesz lovakat(megcsinálja mind a 3-nál) majd elindít egy támadást 1mp-el a kv előtt(a vásárlásokat is szorosan 1 percen belül végezte h az ellen ne vegye észre a dolgot)

azaz jó eséllyel hiába logikázott jól a védő szövi, hiába dolgoztak mind a 4-en keményen és jól!(lehet h majd 1 óráig) a másik szövi 1 tag 1 perces munkájával, meg 1 másik kicsit több munkájával, és legalizált csaláslehetőségével megcsinálhatta ugyanezt!!
ez pedig nem lenne fair, ezt gondold át te is Val, asszem te is szoktad támogatni a fair játékot, és ez nem lenne az!

(kicsit hosszú lett)
Piacozni lehet, de támadni már nem szerencsés, azért járhat anarch.
FAQ:
"Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. A szövetségeseimmel néha összejövünk nálam egy bulira, és mindenki itt nézi meg az országát az én gépemről. Mire figyeljünk?

Ez nem egy túl szerencsés felállás. Ha mindenképpen muszáj, akkor védővarázslatok felrakása, piacozás a maximum. Semmilyen akciót ne indítsatok ilyen esetben. Amennyiben ez más gyanús tényezőkkel, akciókkal párosul, sajnos az anarchista csoportba helyezést kockáztatja, ezért az ilyen helyzeteket nem ajánljuk."

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote