Quote:
Originally Posted by sutike31005
szerintem gyulladjon a bánya is  sujtólég bányarobbanás BUMM.. :d
|
a bányák gyújtogatását azért nem támogatom, mert azopkat nem leeht vissza építeni!
Quote:
Originally Posted by Alba
Szerintem a gyujtas elég. egy ilyen felépítésű ország csak azzal hogy visszaépítgeti magát elveszti a bevételét.
Másrészt a gyujtogatás lehetne nem fix 1% hanem a topban eltöltött idő növekedésével araányosan nőne.
A minimum földet én nem tartopm jónak.
Mi lenne ha a felépési maximum felett csak 1 sereg lenne mindig indítható függetlenül attól hogy hány tábornokod van. Ezzel elkerülhető az hogy egy 0 s országot földre lekapjanak. Az hogy egyszer beveri meg nem hiszem hogy akkora előny.
|
a gyújtogatás mértékének növekedését már én is felhoztam, és támogatom, továbbra is, bár akkor senki nem reagálta le
ezzel az 1 sereggel az a baj, h azt is bünteted aki mondjuk felüti magát a temrlők közé, és sorban öli le őket(bár ez nem tudom mennyire reális-én itt a fellépési határ fölötti, de még nem csúcstermelőkre gondoltam-ha nagyon nem akkor mondjátok meg

)
h a gyújtogatás mértéke növekedne akkor én azt javasolnám h ne 1%ról induljon!
(sokaknak bajuk van a 2000topkörtől való gyújtással ezért)
3000-3500topkör 0,5%gyullad random(bányák nem!)
3500-4500topkör 1% gyullad random(bányák még mindig nem!)
4500-5000topkör 2%gyullad random (bányák még mindig nem!)
5000topkör-től 3%gyullad random(bányák IS)
lehet finomítani kell a százalékokon, meg a határokon, de nekem elsőre ez lenne a pontos javaslatom(a 4000topkört nagyon magasnak tartom!)