View Single Post
Old 08-24-2007, 07:50
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
Szia azt hiszem valamit félre érthettél ez nagyjából egy 4000 hekis ori ami azt jelenti, hogy koronkent felgyullad 40 épület azaz 24 kor alatt leég az orszag negyede.. szerintem az elég nehezen potolhato, Én mondjuk ugy képzeltem hogy x ezer top kör utan a pénz osztás nem is lenne megoldás arra, hogy elmozditsuk a moralt a 0 rol

mondjuk Ati itt van arra is pár példa, hogy mért termelhet kevesebbet a bánya atanya vagy miért képezhetsz kevesebb katonát..

" Embereid nem hajlandók a bányáidba dolgozni, (mert úgy gondolják más nagyobb felvevőpiacra szeretnének terelni) ezért ebben a körben elesel az ott termelt javaktól"

" Embereid nem hajlandók beállni seregedbe,( mert nagyobb kihívásra vágynak minthogy a kiképzésük után egyszerüen eladd őőket más országoknak), ezért ebben a körben nem tudsz katonát képezni.

és pár olyan ami inkább csak szorakoztat( de lehetne belőlük is értelmeset csinálni:

" Katonáid egy része meg halt a hihetetlen nagy unalomba..."

" Varázslóid, hogy elne tunyuljanak országod lakosságán gyakorolják a varázslás tudományát Eredmányrandom varázslatokat nyomjanak a saját országra egy kör alatt elhasználva az összes készültséget.. varázslók készültsége 50 % ra csökkent földeden 36 körig vihar száraz pusztit, 2 földrengés, 2 tűzgolyó ...és, hogy ne lehessen kicselezni akkor is tudjanak Rád varázsolni ha 50% alatti a készültségük.. mivel jól ismerik országod mágikus védelmét ezért nekik minden varázslat sikerül max eredményességgel )

" Tolvajaid, hogy egy kis extra profithoz jussanak a piacról hazatérő árudat meglovasitottak"

stb..
most belegondoltam h van e értelme a gyújtás mellett más dologkat bevezetni, és leeht h nem csak h értelem van, még szükséges!
ha egy jobb játékos csinál egy törpe termelőt rengeteg bányával és a játékos 24órás online meg bírja csinálni h csak 360épületét kelljen nélkülöznie! ez pedig még csak az ország 10%-a sincs(pontosan 9%)
azaz tényleg be kell vezetni valamiféle piaci v termelési szankciót is, mert még csa az h random bármelyik épülete(bányákon kívül)felgyúladjon, az ország összterületéhez képest 1%-ban nem elég(lehet h nagyobb százalékban már elég!)
Reply With Quote