View Single Post
Old 08-23-2007, 20:31
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Valezius részére: A traviant nem ismerem, bár hívtak többször is játszani. Fegya klánszövetséges javaslata nekem ettől függetlenül nem tetszett, sőt mire elolvastam, neki magának se Szal azért nem teljesen igaz, hogy a felvetőt utasítjuk el, nem a témát. Fegyának nem egy értelmes javaslata megvalósult már, és van egypár az elvetettek közt is. Mivel régi és sokat látott játékos, tutira nagyobb arányban vannak értelmes javaslatai, mint nekem, vagy legtöbbünknek.
Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Épp azt mondom, ott szóba se került, hogy travianból lenne "koppintva", hanem át lett beszélve értelmesen. De bárki más vetett föl ilyen javaslatot, valaki mnindig beszólt, hogy ez nem a travian.

Egyébként nekem nem tetszik az a játék
Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Attól még hasonlított az ötleted az ottani állapotokra, amivel nekem így semmi bajom. Csupán a reakciókkal, lásd eggyel alább.
val ezzel most az az 1 gondom van h tudtommal ez nem si fegya ötlete volt, és most rákenitek

Quote:
Originally Posted by maccos View Post
Ez jó ötlet, nekem tetszik, de a másik irányba (több tag) is kellene bővíteni, de persze azért keretek között. Mondjuk: van a szövetség vezérénél egy plusz épület, ami a követség. Minél több van, annál többen lennének egy szövetségben. Ezért minden újabb követség 10%-kal több nyersanyagba kerülne.
Így kezdődne ez:
Követség száma Fa Kő Agyag
  1. 100 100 100
  2. 110 110 110
  3. 121 121 121
És ez folytatódna tovább a századikig. Innét már nem lehetne többet építeni.
(szövi nem 4 fővel: 44.hsz)

és le lett írva h nem travian!

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
ezt a játékot travian-nak hívják...
de ez itt a Hódító, kicsit más koncepcióval, amibe ez nem fér bele, mert teljesen eltérő módon kezeli a földterületet
(46.hsz)

azaz te vagy valahonnan máshonnan emlékszel á(bár nem találtam másik topicot ilyen dolgokkal) vagy nem jól emlékszel
Reply With Quote