View Single Post
Old 08-23-2007, 20:09
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
ezt hogy is értetted?
az a lényeg számodra, h a több százas(ezres) csopikban 10-20ember miatt az egész csoport bűnhődjön? lehet h én vagyok gyenge felfogású, de azt írtad!
mondhatnám, hogy fuss neki még1szer a mondatnak és értelmezd légyszíves, de akkor megteszem, hogy lásd nem vagyok szőrös szívű :P

szóval egy példával élve.. Láttad aKülönvélemény című filmet?.. a lényeg Én azt mondtam mondjuk ha 100 emberből akire ez negativan hat 5 ártatlan, mert elutottek es vissza kell fedeznie.. tehat nem leadta a foldet csak megszivta.. de a tobbi 95 aki leadna a foldet gatolja. akkor inkabb legyen bevezetve.. van egy indiai mondás (asszem egy Gandhi életéről szoló filmben hallottam, lehet csak a szinkronosok tolták így ) ha tojást akarsz enni fel kell törnöd a tojást.. ami atz jelenti, hogy ha eredményt akarsz elérni változtatnod kell, de olyat nem lehet ami mindenkinek tetszik és megfelel, max olyat ami minimalizalja az artatlanokra való hatasat.. huhh ezse értehtöbb na tagozhatnam, de valoszinulag mas ertette mert nem reagalt.. szoval ha a 9 bunos melle jut egy artatlan akkor az meg elfogadhato.. aki nem leadta a foldet az felfedez aztan egybol lép.
Reply With Quote