View Single Post
Old 08-22-2007, 19:19
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

huhh akkor ez sok de apránként.. szerintem a nép ha lázad nem nézi mit gyujt tör zúz rombol ahol éri országod.. hisz szeretné érvénye4síteni az akaratát.. országod már eleget volt ezen a szinten más nagyobb kihivasra vágynak.. ha kell földig rombolják országod( ami egyenlő azzal, hogy eluzik a kralyt kb )

szoval gyulladjon minden épület.. extrém 1 % 2000 top elég.. ha a többség akarja a 4000 et vagy a más időt Ati úgyis megfelelően dönt majd.. bár Én nem maradnék nem hogy 2000 top kört se egy szinten de 2000 sima kört se.. ha szeretem a csopit majd reggelek oda uj orit..sok régi forumost ismertem akik feljottek forumozni a toldott foltozott gagyi A s orijukkal es eszuk agaba se volt fordulni avgy elmenni onnan.. a piaci utalás ellen is volna extrém javaslatom, de majd késöbb..

a minimum földesek ellen szoloknak.. a minimum föld.. se szuri ki a foldleadast. de talan valamelyest szuri.. Én ugy gondolom.. meg akkor is ha Én jarok rosszul inkabb egy artatlan is jarjon rosszul minthogy 9 bunos csinalhassaon barmit szabadon..
Reply With Quote