huh. olvassad végig az összes beírást elhangzott rengeteg ellenérv az óriás ellen. nem akarom mindet felsorolni, de a lényeg hogy nem tud gyújtani és az egyetlen előnye az hogy kevés toli kell neki itt hátránnyá válik. egyszerűen a gnóm hiába gyújthatóbb még mindig sokkal jobb. tud gyújtani ő is, toli úgyis kell annyi hogy ne tudjanak begyújtani nálad a többiek és akor már jó az az 50% teki mindenre. kezdve hogy több fér nála, többet termel saját tanyából ha nem lehet teljesen etetős, erősebben védenek a tornyai kevesebb tolival is védttebb stb... a gnóm egy stabil hadis az 1/Aban. az ork is nagyon jó, de kevesebbet véd jóval mint amennyivel többet támad, szóval azt csak vadállatoknak ajánlja bárki is. én szeretem de tény hogy számokra lebontva nem a legjobb... valahol az 1/A topicban Észak leszámolta miben jobb a gnóm az orknál. Ha ütni akarsz akkor ebből válasssz. ha nem akarasz csak néha ütni, akkor legyél törpe és cseréld a sereget. lehetsz fél hadis és a többiekkel együtt az éppen kitámadó hadisokra utazhatsz. Az óriást A-ban nem ajánlom. az egy kompromisszumos faj ahogy írtam, ami a többi csoportban nagyon megállja a helyét, de az A-ban akkora lehet az együttműködés akár a klánon belül hogy ezek a kompromisszumok itt már inkább megkötik a kezedet. az óriás gyengét üt, gyengét véd, és tolikkal se tud könnyíteni a célpont védelmén. ez van. lentebbi csoportba kiváló, de az A-ban elég rossz választás. (meg az elit is)
|