Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Hajlok rá, hogy igazat adjak neked. Én csak érzékeltetni akarom, hogy azért ezt baromira át kéne gondolni, mert kegyetlenül ellehetetlenedhet sok ország.
De nézd meg amit bemásoltam.
Szerinted egy 5400 fős csoportban az 599 hektárommal én bárkit akadályozok? Tudod hol vagyok? A csoport közepén. De a TOP30-ban.
Mitévő legyek most? Veressem szét magam a haverokkal, hogy kiessek a TOP-ból, hogy maradhassak a szeretett csoportomban? Mert más megoldást nem látok... Csak azt, hogy szólok a haveroknak, hogy 599 hektárról verjenek le annyira, hogy 470 hektár alá essek...
Mert más megoldás nem marad nekem.
|
5/Y-ba mondok neked egy egészen egyszerű, és szerintem általad könnyedén kivitelezhető ötletet
fogd az országod, fellépsz vele, és indítassz egy újat! azzal is játszol majd fellépsz vele
nem hiszem h ez komoly probléma
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Rendben. De ez még mindig nem egy szuper megoldás.
Lefagyasztom magam, mondjuk úgy lesz, ahogy az első felvetés, 1000 körig nem jöhetek elő, meg levonnak VIP köröket...
És mi van, ha én 700 kör alatt teljesítem a csopit? Ott marad egy országom 300 körig, használhatatlanul...
|
ezt én nem értem
egész véletlenül nem minden szinten 1000kör a kötelező játékidő?(lehet h az én ismereteim a hiányosak, de ahol jártam én mindenhol 1000körre emlékszem, bár anarchabn elég régn voltam)
de ha mégis tévedek akkor jöhestz a másik országoddal is, és azzal is elhaladhatsz mellette
másrészt nem hiszem h diplomáciával nem lehetne megoldani h benne legyél a top 30ban, a top 30-at teljesíteni nem egy lehetetlen követelés