View Single Post
Old 08-22-2007, 12:38
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
nem hiszem h a "kezdő" frissen regisztrált játékosok akik először járnak B-ben fel fognakm enni a TOP-ba termelni
őket nem bünteted vele, azokat bünteted akik jelenleg már ott vannak
másrészt tudtommal egyre kevésbé lehet felmenni a top legelejére, hisz 4. helytől nem leeht fedezni, és ütni mindenki messze van
halyrá a lehetőséged megvan, csak esélyed nincs
Miért? Ha az összes gigatermelő, többszáz milliárdos vagyonos orikat mind bezsúfoljuk gyorsan az A-ba, majr a "kezdő" orit is kényszerítjük, hogy oda menyjen, ott mennyi esélye lesz?
Lesz egyáltalán ott esélye?
Már most se nagyon van.

Másik példa:

Mivan akkor, hogy mondjuk van országod a 4. szinten és a 3. szinten, és a 3. szintről nem tudsz lépni, mert állandoan kivernek a TOP-ból, te visszavered amgad, aztán ki, be, ki, be... stb. Tehát nem tudsz ellépni 3. szintről, mert nincs meg a minimális követelményed a 2. szinthez.

De a 4. szinten jól boldogulsz, és eléred a 2000 top kört.

Akkor mi van? Lépni csak akkor tudsz, ha szétkapcsolod az országokat, emrt összekapcsolt országgal nem is enged oda lépni.

Szétkapcsolni az országokat szabálytalan, a 3. szinten 2 ország szabálytalan. Tehát nyilván ez nem járható út.

Mi lesz a járható út? Törlök a 4. szinten? Vagy újraindulgatok? Vagy mit csinálok ott, hogy ne gyújtsák rám az egész országot? Csak azért, mert a 3. szinten azzal az országgal nem boldogulok, amivel ott vagyok? Vagy trölöm azt? Vagy szabizok a 4. szinten addig amíg 3.on nem lépek?

De ha 4. szinten szabizok, akkor az 5. szinten is szabiznom kell, mert egyszer ott is elérem a 2000 TOP kört...

Tehát ha a 3. szinten megrekedek egy olyan országgal amivel ott nem tudok mit kezdeni, akkor soha többé nem fogok tudni hódítózni? Mert befagy szabiba a 4. és 5. szinten az orim?

Mert eddig legalább megvolt az a lehetőségem, hogy amig a 3. szinten vacakolok, addig a 4. szinten, 5. szinten továbbra is szabadon játszhattam, akár a TOP-ban is.

Én ezt igazságtalannak érzem. Pláne, hogy még másik csoportba sem tudok regisztrálni, mert ugye az 5. szinten csak 1 orim lehet.

ui: Ati, pontosan tudom miért nem lesz lépési kényszer az A-ból. Csak érzékeltetni akartam, hogy akik eddig évekig gyűjtötték a vagyont alsó szinteken, és évek óta A-ban vannak, azokkal soha többé senki nem tud mit kezdeni.... Vagy 10.000 fős lesz az 1/A, amiből 9.600 szabadságon lesz...
Az senkinek sem lenne jó.

Nem az ellen vagyok, hogy a top tetején ücsörgöket valahogy elmozdítsuk onnan. Én csak az ellen akarok erőteljesen fellépni, hogy borzalmas anomáliák keletkezzenek. Mint ahogy most leírtam ezt a szintlépegetős témát, vagy hogy az eddigi gazdagok még gazdagabbak, az eddigi szegények még szegényebbek legyenek.
Reply With Quote