Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Csak egy saját példa.
Ez az országom 5/Y csoportban van:
Játékidő 1.000 kör 3.578 kör MEGFELEL
Maximális föld 600 hektár 599 hektár MEGFELEL
Top30% ideje 336 kör 465 kör MEGFELEL
Kb 4 hónapja regisztráltam. Tehát még vissza lenne 1535 köröm, és utána muszáj lesz lépnem. Az 63 nap. 2 hónap. Teht 2 hónap múlva rá leszek kényszerítve, hogy elhagyjak egy csoportot, ahol szeretek játszani.
Ezzel az országgal nem szerettem volna 4/M-ben játszani. De muszáj lesz. Hát egy biztos. Boldog nem leszek tőle, hogy lépnem kell. És ez az ország aztán nem zavar senkit. Senkit nem hátráltat. Senkitől nem veszi el a szabad játék lehetőségét.
De modnok normálos példát is:
FELLÉPÉS A 2/B CSOPORTBA
Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás
Játékidő 667 kör 253 kör NEM MEGFELELŐ
Maximális föld 1.700 hektár **** hektár MEGFELEL
Top30% ideje 224 kör 4 kör NEM MEGFELELŐ
Semmi vagyonom nincs, egy kiégett, alig mozgó, csóró csoportban, mint varázsló, esélyem nincs vagyont kovácsolni. Eddig annyi volt, hogy a feleslegbe írt tekercset meg rúnát elpasszoltam. Ha időben le leszek korlátozva... Hát... Lehet hogy inkább törlöm az egészet, mert hogy B-ben így nem fogok megélni, azt most megmondom.
|
akár hiszed akár nem én egy csóró szétvert óriás varissal vagyok fent 2/Bben, és élek!!
nincs vagyonom, és amire fellépek A-ba is max annyi lesz h átépülök nagyjából
és szerintem sokan vannak így, de nem adja mindenki fel, csak azért mert vannak akik régebben megvagyonosodtak, és nálm gazdagabbak!
másrészt ha szeretsz játszani egy csoportban azt nem feltétlen a topban kell megtenned fényévekre másoktól, ahol még csak hozzád sem érhetnek, olyan orival ami csak azért él mert senki nincs hozzád elég közel, és olyan termeléssel mint -a többi top-os termelését leszámítva- a teljes csopi össz termelése