Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Ez mid szép és jó... De mi van akkor, ha felmegy 1000 hekire, és nem adja le a földet, mert nem JKSZ-ezik, tisztessgéesen játszik, és leverik 800-ra? És utána nem tudja magát visszanyomni 850-re? Mert mondjuk akik leverték, befészkelik magukat oda? Akkor többé nem fog tudni szintet lépni? Legalábbis addig, amig a többieknek fölötte muszájjá nem válik, és kéyszerűen 'odaengedik'?
|
na neee, elindít egy 50 hekis fedezést, és amint beér, föllép
Quote:
Mellesleg tudtommal a földleadás és a haveroknak való termelgetés meg fellépéskori pénzutalgatás tiltott dolog normál csoportban...
|
földleadás tiltott, az utalás nem
Quote:
Tehát ha én pusztán csak a top-ban akarok játszani sokáig (83 napig) és nem adok a haverjaimnak egy fillért sem, és a földemet sem adom le senkinek, akkor meg leszek büntetve.
|
én annyit változtatnék rajta, hogy 3k topkör fölött indulna el a nagyobb gyújtogatás, mert az sincs ingyen, hogy az ember fölérjen
Quote:
Mert ha mindenfélét gyujtogatnak, és begyújtják a barakkjaimat, és nem lesz védelmem, akkor le fognak verni onnan, márpedig akkor nincs megállás, mert ha levernek, akkor egységet is vesztek a védekezéskor, és még katonai morált is, tehát sokkal sebezhetőbb leszek. Nem hogy a TOP-ból ,de még a közeléből is simán kivernek. Ha a csoportban sok a jó, vagy szemfüles játékos, és figyelik a teljest, akkor úgy össze tudnak törni, hogy utána elveszik a teljes játékélmény, meg a kedvemnek is lőttek...
Ha 1000 hektárról levernek mondjuk 450-re...
Egy angolos példát tudok erre mondani, G-ben kivertünk valakit a topból, 1000 heki környékéről, most az az ori 413 hektáron van... Egész egyszerűen végigverte a csoport. Effektíve esélye nincs visszamenni 1000 hekire. Namármost ha ő nem tud visszakapaszkodni 850 hekire, akkor az életbe el nem tudja hagyni a csoportot... Márpedig most felette sok a hadis. Amíg ezek az orik mind szintet nem lépkednek, 0% esélye van arra, hogy szintet lépjen. Nem fogja tudni elérni a 850-et. Most ez nyilván kicsit más, mert ott ugye 1700 lépéshez szükséges max föld.
|
most is tönkreverhetnek bárkit, ilyenkor újrázhat
mondjuk a minimum földet csak a fellépési határ fölött lévő orikra korlátoznám
Quote:
Hatványozottan igaz ez az MF-ekre, akik már eddig is kínkeservesen tudtak csak TOP-ban maradni. Főleg normálban 5. szinten, ahol még mindig a 2 hadi 1 vari 1 toli felállás a menő. mert mondjuk egy olyan csoportban, ahol az orik 90%-a hadis, ott mondjuk bevédi magát hadi ellen, és apránként fedezget... Mert nem kell félnie a lopásoktól, stb.
|
mikor voltál Te utoljára normálban??

ott még egy faj és személyiség nélküli orival is föl lehet lépni 5-ös szintről
Quote:
Nekem ez akkor sem tetszik, hogy ha 1x is megvernek nagy hekin, akkor brutálisan nehézzé válik szintet lépni, mert hiába vagyok 600 hekin, nem fogok tudni szintet lépni amg be nem megyek 850 fölé... És ha már kínkeservvel, vért izzadva újra bemegyen 850-re, akkor meg 250 hektárt elvesztek az országomból szintlépéskor. Hát nem lesz jó érzés látni elbukni 250 hektárt, amiért esetleg hónapokig kűzdöttem...
|
nem kötelező fölmenni 400 hektárral a fellépési határ fölé
ha fölmész, vállalni kell a kockázatot
bocs, hogy nem idézem be mindet, de annyit írsz, hogy kilógnánk a fórumból