View Single Post
Old 08-22-2007, 10:13
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Én még mindig nem támogatom azt, hogy ha felmegyek a top tetejére, akkor a saját országom verjen agyon.... Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy oda menyjen. Miért kéne megbüntetni mindenkit, aki ott akar lenni?

Mi van akkor, ha én ott vagyok 2/B-ben, és nincs kedvem A-ba menni, mert mondjuk nem akarok ott játszani? Akkor maga a játékprogram rákényszerít. lehet, hgoy bele kényszerülök egy olyan szintlépésbe, ami borzalmas hátrányokkal járna számomra. És a következő csoportban meg tönkrevernek.

Szóval itt a játékszabadság, és a szabályos és élvezetes játékhoz való jogom csorbul. Mert ha én jól érzem amgam a 2/B-ben, akkor hadd ne kelljen már szintet lépnem csak azért, hogy ne égjen tönkre az orim... És ha én meg tudtam csinálni, hogy a top tetejére megyek, akkor más is meg kell hogy tudja csinálni....

VAgy ha már mindenképpen muszáj ilyesmit bevezetni (akkor sem támogatom!!!) akkor ne 2k top kör legyen, hanem mittuomén... 8k...

És ha az A kimarad belőle, akkor maradjon ki belőle az anarch is. És ha mindenhova be lesz ez vezetve, akkor az A-ba is legyen.

Mert mi a különbség aközött, hogy én B-be ásom be magam a top tetejére, valaki meg A-ban? Miért kéne különbséget tenni? Mert aki A-ban évek óta be van oda ágyazódva, azt mennyivel könnyebb kiszedni onnan, mint bármelyik másik csoportban?

Szóval ezt most már nagyon nem támogatom. Mert ha én föllépek A-ban, az lesz az első, hgoy darabokra tépnek, és közel se tudok jutni a TOP-hoz sem, nemámhogy a top tetejéhez... Mert ugye a top tetejének annyi pénze, tartaléka meg mittudomén mije van, hogy a pofámba röhög, ha nekikmegyek, mert én is oda akarok menni a top tetejére...

Tehát ha én el vagyok lehetetlenítve, hgoy az A-ban felmenyjek az első 20 helyezett közé, akkor legyenek ők is megbüntetve. Vagy ne legyen senki. Nekem nem tetszik hogy az alsó 4 szint agyon lesz sújtva valami brutális szankcióval.

Megjegyzem 2000 kör nem valami sok... Az 83 nap (normál sebességgel).. még 3 hónap sincs... Szóval aki bemegy a TOP-ba, és ott akar játszani 3 hónapot, azt már ledaráljuk.

Miközben bizonyos csoportok tetején lehet ücsörögni akár 3 évet is.

Itt valami nagyon nem okés.... (Vagy én nem értek tisztán valamit...)
Reply With Quote