Serg... az 5 let jó.. de ha leesnének a magasan lévő termelők többszázezres értékről vagy százezres felett 5 ös szinten akkor nem lenne gáz..(anno Tuvalunak se lett volna gond szerintem ha nem kellett volna olyan magsra mennie..bár nem értem miért arra fordult ahol ilyen problémák fordulhattak elő.

.) őket a fellépésre való ösztönzéssel lehetne elmozditani onnan ahol vannak vagy a helyzetuk tarthatatlanságával. tudom amit mondok sokak szemében szálka lesz.. de nézzük csak meg a ujáték jelenlegi állása szerint lehetetlen utolérni és leelözni a régóta fent lévő országokat.. vannak ksi csoportok a szövink mindig arra megy.. ahol a legnagyobb se nagyobb extrémen. de sajna a többségbe w, L giga nagy orik vannak a fellépési határhoz képest.. a másik problémám a mélyszabis orikkal kapcsolatba lenne akiket direkt visznek ki. mélyszabira.. de az nem ide kapcsolodik..
számomra a játéknak körforgásba és legfőképpen egyensúlyban kéne lenni.. elmondaná valaki, hogy szolgálja az a játék egyensúlyát, ha lehet több évig maradni topba? hihetetlen elönyre tesznek tettek szert azok a játékosok akik onnan termelgettek.
szóval kitartok a gyujtas növelése mellett . és aki azzal védekezik , hogy nem kell tönkre tenni a termelőket csak a nagytermelőket annak azt mondom.. hogy van 2000 top köre hogy megtermelje a magának valót.. az rengeteg..plusz lent 200 hekin is irogathat par hetet a jatek elejen.. es legalabb az emberek tartananak banyakat meg miegymast.. nem csak barakkot meg hazat.. meg annyitemplomot felmenjen a verszomj..
szóval: gyujtogasson a nép