Thread: Harcosok
View Single Post
Old 08-21-2007, 15:45
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
Kedves Remy, ha már így nekem estél. Ez egy szabad fórum, ahol rendelkezem az írás joggal, ahol abba szólok bele amibe akarok.Máté elég híres az extrém megoldásairól és nem feltétlenül vagyok lelkes supporter, mert kigúnyolok egy olyan beírást ami arra született, hogy nevetségessé tegyék. továbbá te elég híres játékos vagy és merem feltételezni hasonló szöviket veszel magad mellé, tehát ha netán bántanám a szövidet akkor majd Ő megvédi magát, ha ez szövi szinten megy akkor majd a szövik eldöntik, hogy ki kit és hogyan. Az meg hogy kivel vagyok szövibe és milyen szinten igazából senkire se tartozik, de egyébként mf vagyok ott éppen.
Persze hogy van jogod, de nincs ertelme beleszolni olyanba, aminek nem tudod a hatteret, oldjak csak meg ok egymas kozott, en ugy tudom, csak Harcosoknak es Draginak van egymassal gondja, de ha ebbe beszall Attila es Te is, akkor persze en is fogok irni vmit, szegenyt ne egyedul bantsa mindenki. Magamat egyaltalan nem tartom hiresnek, es a szovijeimet emberileg valogatom meg foleg, nem (csak) jatektudas alapjan. (mielott vki tevesen kovetkeztetne, ez nem azt jelenti, hogy Dragi nem tudna jol jatszani :P) Szoval ez a kovetkeztetesed teves volt. Lehet hogy Dragi meg tudja magat vedeni, de nem szeretem az 1 vs 3at, meg csak csak szajkaraterol van szo, akkor se.

ps: Harcosok, hivj nyugodtan Remynek, hogy ki vagyok, arra nem igazan tudok valaszolni, kerdezz konkretat, ha orszag erdekelne, abbol epp csak 2 van magyarban.

Last edited by Remedy; 08-21-2007 at 15:48..
Reply With Quote