Nehezebb. És? Arról van szó, hgoy meghalt-e a faj, vagy sem. A válasz nem. Nem kell ütögetős elfet csinálni a 3. szinten. Ugyanúgy, minthogy az összes élőhalott is szív. Már a 4. szinten is. Mert ütni már nem nagyon tud, őt könnyű beverni, a lepra nem okoz nagy gondokat, viszont az egész csoport hozzád fog járni nyersit lopni. Az élőhalott viszont tök jól megy az 5. szinteken. Ki lehet azt játszani. Mégsem mondja senki, hogy halott faj. (

) Szóval érted. Full lovas elf nyilván nem olyan jó, mint a full lovas ork. Főleg 3. meg 2. szinten, mert ott azért arányait tekintve hadis ori van a legtöbb. Azok meg beverik. A visszaütés meg kisebb hatásfokú.
Itt csak azoknak jelentett gondot az elf átalakítása, akik 4.3.2. szinten hadis elf vagy varis elf volt, mert ott azért már átépülni... Hát.. nem egy ajándék. Nekem is van 5. szint fölött elfem. Én is szívtam. Egy varis elfet azonnal töröltem is. De attól még lehet vele játszani. És játékélménye is van. Most az 5. 4. 3. szinten van elfem itt-ott. Oda kell figyelni, néha agyonvernek, de azért igenis játszható, és nem kell lehúzni az orikat a süllyesztőbe.
A topic arról szól, hgoy életképes-e az elf. Ha az lenne a topic, hogy "Jó-e a hadis elf a 2. szinten?" akkor nyilván nem az "Igen" mellett kardoskodnék, hanem a "Nem" mellett. De a topic címében feltett kérdésre még midnig az "Igen" a szimpatikusabb válasz.
Mindezt úgy, hogy természetesen igazat adok neked abban, amit írtál!!!!
Remedy: Nyilván, nem arra gondoltam, hogy egy jól játszó szövi rászáll az elfre, és addig puhítják, amíg valako valahol be nem fér. De ez nem az "elf" faj hibája, egy MF egy ügyes szövetség ellen hosszú távon soha nem fog tudni sokat érni. Az idő mindig a létszámfölénynek dolgozik. De abban nyilván igazat adok, hogy ha a sereg beszáll a buliba, akkor onnantól kezdve az MF elf toli elveszett. (Ismétlem, nem csak akkor veszik el, ha elf, hanem mindegy hogy mi, azt le fogják gyalulni, ha nem szabizik ki.)
Én pusztán toli és vari akciókra értettem, hogy nem lehet benézni egy kigyúrt tolis elfet. Ha sereggel megnézed, hogy mennyi varija van, akkor nyilván 2 lehetőség van:
1. lepattansz, tehát sok a védelem, ergó kevés a vari. Köv lépés: lehúzod a készültségét 0-ra. És akkor már befér a szövi tolija.
2. bemegy a sereg, tehát baromi sok varija is van a baromi sok tolija mellé. Akkor meg neki lehet állni forgolódni rajta mészáron. Egy idő után elfogy...
Megfoghatatlan ország nem létezik. Ha valamit kigyúrsz 'üthetetlenre', akkor bejönnek máshol. Szóval én csak a vari és toli akciókra értettem amit mondtam. 3 'oldalról' nem lehet bevédeni semmilyen MF-et.
Gee