Az Y-ban került elő szerintem többször a dolog (megdrágult nyersi vagy nyersihiány) tekintve, hogy az a legnagyobb csoport.
Amikor Y-ban megláttam 30k-ért a fát, az engem is mellbevágott, de ahelyett, hogy kiírtam volna fórumra, hogy "hé mérnincs cucc" ahelyett termletem meg loptam.
Úgyhogy szerintem ez sokakat meglepett. Engem is. De nem az a megoldás, hogy fórumon írkálok, hogy "Mi ez, azonnal tegyetek ki olcsóbban"..
Egyébként a H az tök más, ott 1 hétig nem istaláltam fát egyáltalán. Agyagot 30k-ért követ 50k-ért. És ott épp raktár és bányafree orim van. De ott se bunkóztam. Kiaszabiztam, és most meg visszajöttem, és hirtelen elvertem 100 millát nyersire...

Szóval nem beszólni kell, hanem a lehetőségeidhez képset a legjobb döntéssel áthidalni a problémát.
Egyébként valóban, az Y piaccal nincs gond Never

Teljesen rendben van.

Sőt, nekem így tetszik is, ahogy most van. Most már a tekifree hulláktól is lehet valamit csórni az embereken kívül. :P
Nekem itt az piszkálja a csőröm, hogy olyanok röhögcsélnek, akiknek az ég világon nincs közük semmilyen aspektusban az anarchista csoportokhoz...
Meg az, hogy néha azért a normálosok is "pofáznának", ha nem félnének az utána következő kitiltásoktól. Anarchban meg többet megenged magának az ember a fórumon.
Szóval ebből nem kell ilyen 'csoportközi' ügyet kerekíteni. Van a normál, van az anarch, mindkét helyen vannak jobb, és kevésbé jobb napok... Ez egy játék. Játszani kell. És nem szídni senkit. Főleg nem egy piacért.
Szóval a lényeg, hogy nincs gond a piaccal, csak pár anarchista ország tulajdonosának a modorával, meg azokkal a normálosokkal, akik ezen felbuzdulva újabb nevetést törnek az orrunk alá...
Gee