View Single Post
Old 08-21-2007, 08:54
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Ati, te vega vagy. Lehet van otthon kerted. Saját magad tartasz veteményest és azokból a zöldségekből élsz? Nem? Miért? Szerintem azért, mert a piacon mindig tudsz venni reális áron, ezért más dolgokra koncentrálsz. Jelen esetben informatikus vagy vagy mijaszösz
Egyszerűen hozzászoktak az olcsósághoz, majd átszoknak

Mindenesetre mindenki, aki nem anarhozott, de véleményezi, esetleg fokázza az ottaniakat: Ti játszotok napi 1-2órát, figyelgettek az oritokra, havi 500-100forintot költötök hódra. Egy csomó anarhos szenvedélyesen sokat játszik, sokezer forintot fizet havonta, mindezt a játék egy kifejezetten nem támogatott, sőt, hátráltatott részében. Szerintetek milyen érzés?

Dejó azt látni hogy segítség helyett egy fikázzuk az anarhosokat topicot nyit a főnök... sajnálom, azt hittem van remény, hamarosan én mindent törlök anarhból.
Én sem játszom az anarchban, de tényleg nem értem, hogy ha valakinek nyers kell, de nincs a piacon/drága/valami másért nem tud vásárolni, akkor miért nem termeli meg magának, vagy ha azt rangján alulinak érzi, akkor miért nem lop magának? (több ezer forint és megszállottság ide vagy oda)
Ez nem "külső" segítség kérdése, és mind a normálra, mind az anarchra érvényes szvsz...
Reply With Quote