Thread: Hadis Törpök
View Single Post
Old 08-19-2007, 13:34
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csofika View Post
Fél éve kezdtem hódítózni, de körülbelül egy hónapja próbáltam ki a törpit, és megdöbbentem milyen jól lehet vele haladni. Körülbelül kétszer gyorsabb, mint bármilyen faj.

Nyersanyagot az 5-ös és 4-es szinten még eladásra nem igazán érdemes termelni, inkább csak a felsőbb szinteken.

A hadis törpével az a baj, hogy ha megfelelő mennyiségű támadó egységeket akarunk tartani, akkor kevesebb tolit és varit tudunk, ami a védelmünket nagymértékben lecsökkenti.

Ha azonban a tekilopásokat nyersi termeléssel ellensúlyozni tudjuk, akkor érdemes nagy számú támadóegységet képezni. Legközelebb kipróbálom az ilyen, támadó beállítottságú törpét is.

A kérdésem az lenne, hogy 1/A szinten vannak-e törpék, illetve milyen felállású törpével érdemes nyomni? Át kell-e majd építenem a jelenlegi íj/toli/vari felállású törpömet.

A segítséget előre is köszi.
Ha en most az 1/A-ban torpe lennek, akkor legalabb 60%++ barakk 10% tornyos torpe lennek, banya es tanya nelkul...

Kocsma max bontashoz, templom csak annyi hogy stabil legyen a vedelem es a verszomj...

Felutnem magam, amig lehet, es varnek a valtozasra Persze rizikos, mert mi van, ha nem jon...