Quote:
Originally Posted by Ati
Ha egyszer valaki jelentkezik, befizeti a nevezési díjat, NYER IS, akkor miért ne kapja már meg a nyereményt?!
Miért olyan valaki kapja, akit még a kezdő ország szintje ALÁ is sikerült verni?
Ezt nem látom logikusnak.
Ráadásul ilyen csak egy rtossz indulóparaméterekkel ellátott párbaj esetén kéne, hogy előforduljon, ezt pedig egy kis rálátással még jelentkezés előtt látod.
Úgyhogy ennek így nem sok értelmét látom. Most se. Ez egyébként egyszer már fel lett vetve, lásd elvetett javaslatok között jópár párbajos téma. Ez mennyiben más, mint az ott javasolt dolgok, hogy ezt újra fel kellett hozni témaként?
|
Aki befizette a nevezési díjat, az azért tette hogy játszon és ezért leszervezték neki a pb-t.
De azért hogy nyer ugy hogy nem tesz semmit szerintem kicsit fura.
Én többre tartom ha valaki késik ,de játszik mint aki be sem lép...
(persze aki késve lép be lehetőséget ad a hiénázásra) , de hamár jelentkezett és játszik és probálkozik, többre becsülendő mint aki be sem néz.
A korábbi témánál más jelegú javaslatokat láttam, idő korlát 30 perc után nullázodjon meg hasonloak... Ezért indítottam ezt a javaslatot, mert szerintem ne kapjon díjazást az aki nem tett érte semmit.