View Single Post
Old 08-17-2007, 13:41
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Hát a bevásárló kocsi esetében igaz is.
2esben, 2100-as fordulatszámon annyival mész, mint 5-ösben 2100-as fordulatszámon?

Azért az már örület nagy lustasdág, hogy nem csak hogy nem hajlandó valaki megjegyezni mikor van kv, de a súgó lapozgatására is lusta, sőőt még a jegyzeteiben túrni is lusta. Mi a garancia, hogy valaki nem lesz lusta arra, hogy a jól látható helyre odapillantson?
szerintem pedig igenis jó volna!
én tudom h mikor van abban a 2 csoportban körváltás ahol jáccom, mégis gyakran megesik h hajnalban (kb6-kor) nem az fog eszembe jutni h 3 perc és körváltás!!
nem szükségéges h visszaszámláljon, mert a sok paranoiás ettől rettentően megijedne reggelente, de amikor nincs esemény akkor igenis írhatná az esemény jelző sávban h pl körváltás óra03, vagy valami ilyesmi
sőőt még az is jó lenne ha a főoldalon az aktuális idő alatt írná h Következő körváltás 15:03-kor
ez miért zavarna??? ha nem teccik akkor meg kilehet kapcsolni, annak viszont h a szintlépés oldalra besúvasszuk, háát nagyjából semmi értelme sincs(oda inkább annak a csoportnak a körváltási idejét kéne ahova léphetünk)
Reply With Quote