Quote:
Originally Posted by M.laci
Nincs igazad.
Aki nem folyamatosan a gép előtt ül az attól még rendes hódítós, és neki sem mindegy.
Itt különben nem erről van szó, hanem arról, hogy hasznos lenne-e?
Én 4 orit vezetek és rendszeresen be vagyok jelentkezve.
Én tudnám értékelni.
|
59 országot viszek, és határozottan NEM támogatom.
Már nem csak külső fórumon, meg belső fórumon lehet érdeklődni, hanem bent van a SÚGÓban minden csoport körváltási ideje.
Soha életemben nem okozott gondot a körváltás.
Annyit kell tenned, hogy a súgó "Körváltási idők" fejezetét bemásolod az országod "Jegyzetek" menüpontja alá, és voi'la, a probléma megoldva. A windózodat meg állítsd UTC időzónára, és állítsd be pontosan.
Egyébként 4 országhoz maximum 4 különböző időpont tartozhat. Azt azért meg lehet jegyezni...
Én nemmel szavaztam, mert szerintem piszok nagy előny azoknak, akik eddig nem foglalkoztak annyit a játékkal, hogy elolvassák a súgót... Ami mellesleg ha nem is kötelező, de nagyon erősen ajánlott.
Ha viszont mindenképp egy ilyen irányú fejlesztés lenne célszerű, akkor én inkább az "
SZINTLÉPÉS" menübe raknám be magát a körváltási időt!!!!
Így:
Szintlépés
Szint kezdése: 2007-03-28 04:45:59
Körváltás kezdete: minden óra 42. perce
Így ott lenne mindenkinek az épp aktuális csoportjára vonatkozó körváltási idő, de azért legalább annyit meg kéne tenni, hogy kattint egyet, és számol, hogy mennyi van vissza.
Így mindenkinek az igénye ki lenne elégítve, tehát aki nem akaja fejben tartani, vagy súgót olvasni, nem lenne 'rákényszerülve', aki meg eddig is tudta, nem zavarná.
Vélemények?
Gee