View Single Post
Old 08-16-2007, 15:03
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csofika View Post
Szerintem a 4 óriásos varis szövi nagyon cuki lehet.

íjászok toronyban, kereskedő személyiség 30-40 bankkal, plussz egy rakat varázsló.

Második szinten 4 óriás 35-40 ezer varival/fő szerintem bármelyik ellenséges szövetségről lerengeti a gatyát.

Mondjuk minden nap véletlenszerűen kiválasztanak egy ellenfelet egy nap alatt kétszer végigrengetik, aztán mehet kukutyinba zabot hegyezni, és még azt sem fogják tudni, hogy ki volt az.

A lényeg, hogy véletlenszerűen és minden napra egy ori. Egyszer szívesen kipróbálnám ezt a szövit.
Na ácsi. Ez a véletlenszerűen kiválasztok naponta egy babhegyezőt: ez szövetségek közti háborúra vonatkozik, vagy csak mókából ráböktök valakire a pontlistában?

Első esetben még csak-csak oké, bár én személy szerint nem mennék ilyen szövetségbe, de ez tényleg már csak magánvélemény.

Ha a második esetről van szó, az viszont már nem ""cuki", sőt gyáva dolog. Illetve ha hosszabb távú, akkor mostanság már anarch jár érte, nem?

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope