Sziasztok!
Én annyit tennék hozzá, hogy támogatom a vérdíj összegének megemelését ésszerű keretek között.
A 10 millós értékről való indulás tetszik! A top vérdíj lehetne mondjuk 0,5 milliárd.
Az igencsak kevés pénz ahhoz, hogy valaki saját magát ütögesse miatta. Nyilván csak az tudja állandóan magát ütögetni ide oda, aki multis. Aki meg multis, van annyi pénze, hogy ne érje meg magát ütni ezért a kevés aranyért.
Viszont egy feltörekvő, kevés országgal rendelkező játékosnak igencsak jól jön az a pénz! És szerintem beindítaná a vérdíj mozgását. Sokkal szívesebben támad meg az ember egy országot, ha kap érte 100 millió aranyat (például) a föld mellé amit lever róla.
Nehéz beütni, mert be vannak védve?
Vérdíj nélkül is be lehet védeni országokat... De azért párszár milláért már elgondolkodnának az emberek, hogy rájuk rontanak.
Talán még én, mint tolvaj is regelnék pár ütőországot fél milliárdért. A poén kedvéért, hiszen az tényleg nem sok pénz.
Más:
Nekem az jutott eszembe, hogy csökkenne a vérdíj a szabadság alatt. Mondjuk körönként 10.000 arannyal. Az egy nap 240.000 arany lenne. Tehát ha valaki TÉNYLEG nem tud géphez jutni, mert nyaral, vagy javítják a netet, vagy akármi, és kimegy pár nap (esetleg 1-2 hét) szabadságra a játékon belül, akkor az nem vesztené el (önhibáján kívül) az összes vérdíjat az országáról!
Viszont, aki kimegy hónapokra szabira vérdíjjal csak azért, mert "Jól néz ki az orimon a piros felirat) Arról azért igenis elfogyna. És leesne róla a vérdíj.
Szerintem ezek a módosítások mind a vérdíjjal rendelkező, mind a 'vérdíjtalan' országok tulajdonosainak figyelmét jobban odavonzanák ehhez a témához.
Más:
Én is megemelném a védett országok számát: a jelenlegi 20 főről 30-ra. Az 50%-os emelés nem 'flood'-olná a fórumot, de azért mégiscsak jobban lehetne találni ilyen orikat.
Továbbá szerintem sem jó dolog, hogy alapból védett országokat tesz még egyszer védetté...
Egy lila színű országról hogy a viharba üsse le az ember a vérdíjat? Úgyszint a már alapból szabadságon lévő országokkal is ez a helyzet.
Egy támadhatatlan országra minek kék védelem?
Hát nagyjából ez a véleményem.
Gee