View Single Post
Old 08-15-2007, 12:11
Reaktor Reaktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A topos orik pénzt termelnek mégpedig nagyon sokat.

Gyakran nem maguknak, hisz aki sokezer kör óta ott van az nem magának termel.

A háborúhoz pénz kell, mégpedig sok.

Nemrég hadakoztunk az 5V ben egy szövivel, azért támadtuk meg őket, mert kezdőket mészároltak pusztítottak sok sereggel.

De hiába okoztunk nekik hatalmas veszteségeket, jött az utánpótlás a toppos haveroktól.

Amit tehettem-tehettünk megtettük, 1,8 milliárdot kerestem a fogóimmal, de lezárni nem tudtam a piacot.

És a termelők nemcsak pénzt adtak nekik, hanem egységet is tettek ki az egyébként csontüres katpiacra.

Ment az egyik felé 2 sereg volt bent nála 309 íjj. (íjjast még azelőtt 400 körön át nem láttam a piacon)
Beütés után volt benne 2700 íjjas, és közben az agyagomat megvették 300 millió értékben 10K-s ár felett.

Jó ez? Így akartok játszani?
Ati tenni KELL ez ellen.
Nem szeretem az 5 ben a lila orikat kifullozva látni!
Ez nem játék, hanem kapcsolat eredménye.

Persze fentebb is megvannak ugyanezek ha nem nagyobb gondok.
Pl 3 ország messze a csoport felett akár több mint 100K ponttal.
Ezek nyilván nem szabályosan mentek fel, és szabályosan nem is lehet leszedni őket, mert ütéshez nincs célpont, fedezni meg a 4.ik ig lehet.

Mit csinálnak ezek az országok?
0% civil morállal sokezer kör óta termelik a pénzt a tekit, amit küldenek fel, és fent meg is ujrázzák párszor.

Ha jó ez a játéknak akkor nem kell foglalkozni vele.
Ha nem jó, akkor teremtsük meg a szabályos lehetőségét, hogy utol lehessen érni ezeket a fos ultratermelőket, és le lehessen ütni őket.
És legyen minden szinten minimum föld.