View Single Post
Old 08-14-2007, 12:18
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
nem muszaj hogy pacisok legyenek az oriasok. az ij+elites hadisok nagyon eros vedelmuek.

es az sem muszaj, hogy 2 hadi 2 hadivari legyen benne, lehet 1 vari + 3 hadis is a felallas.

a lovas szovi termeszetesen eros, de ott gyakran kell tavolozni es a varis alt. nem tart lovakat. az 1/a-n kivul en az ij+elitet favorizalom. az 1/a-ban 1ertelmu lovak kellenek, mivel nincs szovisegitseg tamadashoz. igy kell a lovak adta tamadotobblet.

(nem kell flame-elni, csak a velemenyemet mondtam el, es nem szoltam le a tobbi verziot. )
A 2 hadi-varinak pl egy szöviháborúban van jelentősége, mert nem mindegy, hogy egy, vagy két országból tudsz ártani, ha arra kerül a sor.

Én ilyen szöviben voltam/"vagyok" és nem sokan tudtak ellenünk tenni... majdnem megvolt a 24órás távolozás, volt olyan, hogy az éjszaka közepén valaki felkelt és kiszurt egy támadást...

Bár mi munka mellett csináltuk, de azért általában mindig volt valaki gépközelben, mert hol egyik, hol másik országot kellett etetni. 43-48% barakkal 13-15% templommal játszottunk.
Azért mondom, hogy ez nem éppen kezdőknek javasolt módszer.

És természetesen minden csak hozzáállás kérdése, ez nekünk így működött és tetszett, de más lehet, egész másképp látja.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"

Last edited by Cassandra; 08-14-2007 at 12:21..