nem igazán vágom, hogy miért baj, hogy az 201 heki

senki sem beszélt 200 hektárról, és, ha hiszed, ha nem inkább legyen 201 hekis az orim, de legyen már benne 900 vari, 300 toli és 1,2k íj. aztán a házakból lehet elbontani, de ezt nem mondom, mert te tudod.
a matekkal nem tudom mi a baj?? 73,8*130= 9594 (ha az egész nagyon sok jegyű számot kiírom pontosan 9600 lesz), és a maradék 1,2*130 (ha itt is kiírom az egész számot, akkor itt 150 jön ki, de nem volt kedvem kiírni) = 156 + 9594= 9750. a végeredmény kijött, ennyi fér gnóm házába. tudom, hogy matekba nincs ilyen, hogy most máshogy jött ki az mindegy, de ha 73,8-al számolok a 156 teljesen korrekt

fiatalabb vagyok-e nálad?? nem tudom, mit nézünk fiatalság terén, de igen bevallom itt redback-et kivéve tán mindenki idősebb nálam, de ha hiszed, ha nem nem érdekel, és nem tudom te milyen eredménnyel jártad ki az általánost, én a magam eredméyne szerint elég intelligens vagyok. az esetlegesen abból adódó plussz okosságodat, max az adja, hogy idősebb vagy, többet tanultál.
mindenkitől bocsárnat az offért, de azért mert az ő által adott kerekített értékkel számoltam és nem a 30 vagy tudom is én hányjegyű számmal, és mert 201 hekis országot akarok, nem tűröm el, hogy hülyének nézzenek.
és, most jön majd az, hoyg na gyere párbajra, nem érdekelsz, lehet jobb vagy és asszed érdekel valakit is??
és most lehet küldeni a pirosat annak, aki nem ért egyet, vagy azért mert offoltam.