View Single Post
Old 08-10-2007, 12:44
Kós00792's Avatar
Kós00792 Kós00792 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
Ha itt vagyunk akkor én is dühöngök egy kicsit.Haveromnak segítek tekiket írni(csak tanácsokat adok neki)csináltam neki egy szép éplistát, 100 könyvtárral meg némi haderővel varikkal tolikkal.mondja nekem hogy 107 könyvtára van mert elbontott 7 barakkot.Mondom neki hogy be fognak verni.Neeem őt sose, mertésztreveszi és szövihelpet kér.Nah jó akkor nekem mind1.Tegnao jön hozzám hogy mit tud tenni mert a sereg 10 perc múlva megérkezik.Semmit.Nah ez semmi.Még a legelején mondtam neki hogyha nem vagy biztos benne hogy a könyvtárkulcsot fel tudod rakni akkor tedd ki a piacra a tekiket.nem mert ő mindig felrakja.Balatonon voltak nyaralni rokonaiknál hogy volt net meg minden.Amikor jöttek haza hétfőn azt hiszem akkor vasárnap este nem rakta a fel a könyvtárkulcsot és mira hazaért 10k tekijét ellopták.Ezek után azt mondja nekem hogy csak azért mondtam neki hogy írjon tekit, hogy csinálok egy szar éplistát és őt össze vissza verik meg minden.Ekkor a pumpa már nagyon fent volt bennem.Le is tiltottam msn-ről, meg beszélni se beszélek vele.Ezt el kellett mondanom.
Nekem ez naon ismerős, mintha találkoztam volna ezzel az orival már
Reply With Quote