View Single Post
Old 08-10-2007, 00:21
NorB NorB is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
EZ jelen pillanatban erősen az "ötlet" kategóriában van még, hiszen rengeteg új kiskaput nyit, amiket még át kell gondolni. Kapásból gondolok itt arra, hogy X1 országot lefagysaztja, amíg X2 ország az adott csoportban van, de itt X2 országgal a szövijének lead pénzt és egyéb javakat, majd ezt miután elment, X1 országnak visszajuttatják. Ezzel gyakorlatilag saját országától kapott javakat, ami nem tűnik egy túl szerencsés dolognak. Az ilyen, és ehhez hasonló mellékhatásokat nem szabad hagyni megjelenni.

Idővel majd ezzel is foglalkozunk...
szerintem, ha vki pénzt akar juttatni az egyik orijából a másiknak, egyszerűen elküldi egy haverral, és kész, még csak nem is szabálytalan
1. belép hozzám a haver, átadom a pénzt
2. fellép a másik orimhoz, oda is belép szövibe, majd visszaadja
és még csak nem is beszéltem piaci utalásról

ha le akarok fagyasztani egy orit, aminek nyilván elég drasztikus szabályai kellenek legyenek, akkor azt azért teszem, mert el akarok menni mellette a másik orimmal, nem anyagi okokból

szerintem ez olyan, mint a több ország irányítása, azt is én javasoltam anno, eredetileg arra is azt mondtad, hogy visszaéléseket szül, és pont ellenkezőleg, átláthatóbb lett a játék
Reply With Quote