Quote:
Originally Posted by kemeng
teljesen igazad van....tanulgatom meg...
Mar csak az a kerdes, hogy ki tudom-e ugy gazdalkodni a dolgot, hogy nem leszek elonytelen a tobbi faj + tekerecs + bonuszaival szemben...
Itt talan az ork a kerdeses...ha engem tamad akkor lehet gaz...sok +%-a van...de igyekszem az ortornyok aranyat jol hasznalni...meg sok ijasz  Lehet hogy mindegyik tornyban nyomok 40 ijaszt...de ennek meg pontosan utana kell szamolnom...mert ugye akkor az a tamado erom rovasara megy....
Erdekes igy vakon nyomni...nincs viszonyitasi alapom...
Tulelo szemelyiseget a tuzgolyo miatt valasztottam...jo dontes volt? a harcoson gondolkodtam meg, persze a kereskedo sem rossz...
Hogy lehet egy elohalottat bezuzni?
|
Hát először is szerintem 5.szintre nagyonis jó a hulla, itt még szinte mindenkit lehet támadni következmények nélkül, a betegséget viszont általában elkerülik, szóval katonai támadás akkor irányul ellened ha sok-sok pénzt tartasz az oriban (mivel nem kereskedő vagy ezt a lehetőséget mellőzném), illetve vkit betámadtál előre. De sokszor ilyenkor is inkább toli-varival vágnak csak vissza, hacsak nem szálltál rá vkire keményen. Amitől tartanod kell, hogy a raktárodat gyakran megnézik, ezért ezt ürítsd rendszeresen. Ha szöviben vagy legyen legalább egy varis a csapatban, de készülj fel hogy kevesen szeretik maguk mellett tudni a hullákat szöviként, általában azonos fajúak tesznek kivételt. Konfliktusban amire ügyelned kell; tarts embereket úgy, hogy legyen kb 70%os foglalkoztatottságod, ez emberlopás ellen. A támadóerőd pedig legyen legalább 2szerese a védőnek.
Személyiségnek nem rossz a túlélő szerintem, de ezzel lehetne vitatkozni.. a kereskedő, vagy harcos jobb választás lett volna de ettől nem dől össze a világ

Hirtelen ennyi.