Quote:
Originally Posted by jack herrer
OFF
hmm es tehetek rola hogy van egy hulye szabaly hogy akinek minuszos a "hirneve" nem nyithat uj temat?
amugy lusta voltam nem is probaltam egybol megkertm ardent 
de ez rohadtul nem fair hogy ha valakit nem szeretnek esetleg a tobbiek az nem nyithat temat
tiszta vicc hogy a jatektapasztalat meg ilyenek xart sem ernek hanem a tobbi jatekos lehuzza az elismertseged akkor megszivtad 
ha reglelek par kulombozo neven a kulsore es lehuzom az elismertsegedet gyulus te sem tudsz majd temat nyitni es csunya pirosan fox te is vilagitani:P
mitnemondjak eleg gyerekesek vagytok mindketten ati es te is hogy mar nem eloszor ezen lovagoltok 
|
És hányszor írtad, hogy nem olvasod el, hogy más mit ír? Na ugye. Nem véletlen hát, hogy nem indíthatsz új témát. Ez nagyon jól is van így, tökéletes példa ez arra, hogy ezen nem is szabad változtatni. Sőt, az ilyen kis "kijátszásokat" talán még ki kéne küszöbölni.
Ne haragudj, de ha annyira nem tiszteled a többieket, hogy elolvasd, hogy mit írnak, akkor ne várd, hogy más akárcsak kicsit is kíváncsi legyen a javaslatodra.
Biztos vagyok benne, hogy van olyan ember, aki tiszteletben tartja a játékostársait, és tud úgy fórumozni. Bőven elég, ha az ő kiváltságuk a témaindítás.
Mert jelen esetben azt is látjuk, hogy a saját témádat is remekül szét tudod offolni.
Ennek így semmi értelme.